Uutiset |

@vuores.fi-sähköpostiosoitteiden hallintasivu muuttui

@vuores.fi-päätteisten sähköpostiosoitteiden hallintasivu on siirretty Vuores.fi-portaalin yhteyteen, ja hallintasivua pääsee jatkossa käyttämään vain Vuores-portaalin rekisteröityneenä käyttäjänä. Hallintasivulla on mahdollista luoda @vuores.fi-päätteisiä sähköpostiosoitteita sekä ohjata niitä haluamiinsa sähköpostilaatikoihin.

Jos sinulla on käytössäsi @vuores.fi-sähköpostipalvelu ja olet rekisteröitynyt portaaliin, löydät uuden hallintasivun omasta käyttäjäprofiilistasi (linkki omaan profiiliin ilmestyy kirjautumisen jälkeen Vuores-portaalin ylälaitaan).

@vuores.fi-sähköpostipalvelun nykyisille käyttäjille, jotka eivät ole rekisteröityneet Vuores-portaaliin, on lähetetty sähköpostitse hallintasivun muutosta koskevat toimintaohjeet.

Kysy tarvittaessa lisää Vuores Palvelusta.