Vuores-verkko Vuores Palvelu Oy on Tampereen Vuoreksen kaupunginosan palveluyhtiö.

Taloyhtiön asukkaille

Vuores-tietoverkon laajakaistayhteydet toimittava operaattori on Lounea.

Yhteys on esikytketty tai kytketty jokaiseen huoneistoon. Kun muutat asuntoon, ota yhteys käyttöön rekisteröitymällä operaattorille. Muista myös ilmoittaa operaattorin asiakaspalveluun, jos muutat asunnosta pois.

Tietoverkon kuukausittainen huoneistokohtainen palvelumaksu peritään taloyhtiöltä.

Peruspalvelu

Vuores-verkon peruspalvelu on nopea ja tasalaatuinen symmetrinen 100/100 M:n* laajakaistayhteys

*Toteutuviin yhteysnopeuksiin vaikuttavat mm. päätelaitteen ominaisuudet, verkon kuormitus, langattoman yhteyden käyttö, tietoturvapalvelut ja muut ohjelmistot. Enimmäisnopeus 100/100 Mbps.

Lisänopeudet ja -palvelut

Voit tilata operaattorilta laajakaistayhteyden lisäpalveluita, kuten lisänopeutta tai WLAN-reitittimen. Lisäpalveluista solmitaan asukkaan ja operaattorin välille erillinen laskutettava sopimus.

Lounean Vuores-tietoverkossa tarjoamista lisänopeuksista (250M, 500M ja 1000M) sekä alennushintaisesta Deco-reitittimestä voit lukea Lounean verkkosivuilta.

Kaapeli-tv

Useimpiin taloyhtiöihin toimitetaan myös kaapeli-tv Vuores-tietoverkon välityksellä. Tällöin kaapeli-tv-palvelun toimittajana on Lounea. Ilmaisten tv-kanavien lisäksi voit tilata haluamasi kanavapaketit.  Voit tutustua Lounean kaapeli-tv-palveluun Lounean verkkosivuilla.