Tietoverkon laadulla ja nopeudella on yhä enemmän merkitystä: verkossa katsotaan televisiota, vuokrataan HD-tasoisia elokuvia, pelataan reaaliaikaisesti, käytetään pilvipalveluja, tehdään etätyötä ja soitetaan videopuheluita.

Vuores Palvelu rakennuttaa Vuorekseen valokuitukaapelointiin perustuvan alueverkon, joka mahdollistaa huippunopeat laajakaistayhteydet. Alueverkkoa pitkin toimitetaan myös kaapeli-tv-lähetykset.

Palveluyhtiön osakkuuden myötä jokainen alueen asunto- ja kiinteistöyhtiö on liitetty Vuores-tietoverkkoon. Myös omakotitalot voidaan liittää Vuores-tietoverkkoon.

Vuoreksen jokaiseen asuntoon tulee nopea ja tasalaatuinen 100/100 Mbps:n laajakaistayhteys. Vuoreksessa yhteys on symmetrinen, jolloin nopeus kodin ja internetin välillä on molempiin suuntiin sama.

Tietoverkon kilpailutettuna operaattorina toimii tällä hetkellä DNA. Keväällä 2021 operaattoriksi vaihtuu Lounea (lue lisää alta).

Vuores Palvelu Oy on valinnut Lounea Palvelut Oy:n Vuores-tietoverkon palvelujen uudeksi toimittajaksi. Vuores-tietoverkon laajakaista- ja kaapeli-tv-palvelun operointi siirtyy nykyiseltä toimittajalta DNA:lta Lounealle huhtikuussa 2021.

Keväästä alkaen Lounea toimittaa alueen huoneistoihin ja kiinteistöihin Vuores-tietoverkon peruspalveluun kuuluvat 100/100 Mbps:n laajakaistaliittymät. Lisäksi Lounea tarjoaa Vuores-tietoverkon kautta kiinteistöille ja loppuasiakkaille kaapeli-tv-palvelua ja laajakaistan lisäpalveluita, kuten lisänopeutta aina 1000 M:aan saakka. Samalla DNA:n laajakaista- ja kaapeli-tv-palvelu Vuores-tietoverkossa päättyy.

Lounea on kotimainen, Suomen neljänneksi suurin tietoliikenneoperaattori, joka on toiminut alalla jo yli 130 vuotta. Lounea on laajentanut vahvasti toimintaansa Lounais-Suomesta Hämeen, Satakunnan ja Pirkanmaan suuntaan. Asiakaspalvelun laatuun panostavalla yrityksellä on pitkä ja vankka kokemus valokuituverkoista.

Vuores-tietoverkon operaattorin vaihtuminen pyritään toteuttamaan niin, että siitä aiheutuu käyttäjille mahdollisimman vähän haittaa. Tulevista toimenpiteistä tiedotetaan aktiivisesti isännöitsijöitä, taloyhtiöissä asuvia sekä omakotiasiakkaita.

Operaattorin vaihtumiseen liittyviä yleisimpiä kysymyksiä vastauksineen kootaan ja päivitetään alle.

HUOM. Lisää kysymyksiä ja vastauksia voit lukea Lounean verkkosivuilta lounea.fi/vuores

Useimmin kysytyt kysymykset

Miksi operaattori vaihtuu?

Vuores-tietoverkon omistaa Vuores Palvelu Oy, jonka osakkaita ovat alueen asunto- ja kiinteistöyhtiöt sekä Tampereen kaupunki. Vuores-tietoverkossa toimiva palveluoperaattori valitaan noin neljän vuoden välein tarjouskilpailulla. Vuores Palvelun syksyllä 2020 toteuttaman kilpailutuksen voitti Lounea Palvelut Oy.

Nykyinen operaattori DNA ei ole Vuores Palvelun suoraan kilpailuttama operaattori. Kilpailutettu operaattori oli Tampereen Puhelin / Elmo, joka myi taloyhtiö- ja kuluttajaliiketoimintansa (sisältäen Vuores-tietoverkon operoinnin) DNA:lle kesken sopimuskauden. 

Muuttuuko Vuores-tietoverkon perusliittymän ominaisuudet?

Vuores-tietoverkon peruspalveluun kuuluvan laajakaistaliittymän nopeus säilyy ennallaan, 100/100 Mbps:ssä. Kuten tähänkin asti, Vuores Palvelu Oy laskuttaa laajakaistan peruspalvelusta taloyhtiöitä, jotka voivat periä palvelumaksun esimerkiksi vastikkeen tai vuokran yhteydessä tai siihen sisältyen, sekä omakotiasiakkaita.

Tuleeko minun rekisteröityä uudelleen liittymän käyttäjäksi operaattorin vaihtuessa?

Viestintävirasto vaatii teleoperaattoreita yksilöimään laajakaistan käyttäjät sekä tiedottamaan käyttäjiä palveluihin liittyvistä asioista. Tämän vuoksi jokaisesta taloyhtiön huoneistosta tulee yhden laajakaistan käyttäjän rekisteröityä operaattorille. Valitettavasti DNA:lle rekisteröitymisen yhteydessä annettuja henkilötietoja ei voi siirtää Lounealle tietosuojasyistä. Taloyhtiöissä asuvien laajakaistan käyttäjien on siten rekisteröidyttävä Lounealle uudelleen. Saat asiasta lisätietoa verkkosivuilta lounea.fi/vuores. Vuores Palvelu pahoittelee rekisteröitymisen aiheuttamaa ylimääräistä vaivaa!

Vaikuttaako operaattorin vaihtuminen Vuores Palvelun perimien laajakaistamaksujen suuruuteen?

Vuores Palvelun toteuttaman kilpailutuksen pohjalta solmittu uusi operaattorisopimus vaikuttaa taloyhtiöiden huoneistojen laajakaistan palvelumaksua alentavasti. Kauden 2021-2022 palvelumaksusta päätetään Vuores Palvelun yhtiökokouksessa toukokuussa 2021.

Operaattorin vaihtuminen tulee alentamaan myös omakotitaloilta perittävää laajakaistan kuukausimaksua.

Muutoksista maksuihin tiedotetaan tarkemmin keväällä 2021.

Muuttuvatko laajakaistaliittymien lisäpalvelut tai niiden hinnat operaattorin vaihtuessa?

Operaattorin tarjoamat lisäpalvelut pysyvät ominaisuuksiltaan pääosin ennallaan. Osa lisäpalveluiden hinnoista pysyy ennallaan, osa halpenee. Lisänopeuksista esimerkiksi 250M-lisänopeus maksaa Lounealla 9,90€/kk, kun 200M-lisänopeus on ollut DNA:lla hinnaltaan 14,90€ /kk (sis. alv). Muiden lisänopeuksien hinnat (500M 19,90 €/kk ja 1000M 29,90 €/kk) pysyvät ennallaan, mutta esimerkiksi lisänopeusluokka 400M vaihtuu nopeammaksi, 500M-lisänopeudeksi.

Muuttuvatko kaapeli-tv-palvelu ja sen hinta operaattorin vaihtuessa?

Kaapeli-tv-palvelun peruskanavissa tapahtuu pieniä muutoksia lähinnä pienempien HD-kanavien osalta. Kaapeli-tv:n peruspalvelun huoneistokohtainen hinta säilyy taloyhtiöillä ennallaan, omakotitaloilla laskee hieman. Kaapeli-tv-muutoksista voi lukea Lounean verkkosivuilta lounea.fi/vuorestv.

Minulla on tai haluan tilata operaattorilta lisäpalvelun (kuten lisänopeuden tai maksukanavapaketin). Mitä minun tulee ottaa huomioon?

Taloyhtiöt, omakotitalot ja loppuasiakkaat voivat tehdä kaapeli-tv- ja lisäpalveluista uudet sopimukset suoraan Lounean kanssa. Voit lukea asiasta lisää Lounean verkkosivuilta lounea.fi/vuores. DNA:lla mahdollisesti käytössäsi olevat lisänopeudet tai kaapeli-tv-kortti ja -maksukanavapaketit päättyvät automaattisesti operaattorin vaihtuessa, mistä saat lisätietoa DNA:lta.

Laajakaistayhteydet toimittava Vuores Palvelun kilpailuttama operaattori on tällä hetkellä DNA. Keväällä 2021 operaattori vaihtuu Louneaksi. Voit lukea vaihdosta yltä.

Jos asut taloyhtiössä eli kerros-, rivi- tai pari- tai erillistalossa, yhteys on esikytketty tai kytketty valmiiksi jokaiseen huoneistoon. Mikäli olet juuri muuttanut huoneistoon, katso lisää kohdasta Yhteyden käyttöönotto.

Tietoverkon kuukausittainen huoneistokohtainen palvelumaksu peritään taloyhtiöltä. Voit lukea palvelusta lisää alta ja Tietoverkko asunto- ja kiinteistöyhtiölle -välilehdeltä.

Jos asut omakotitalossa, voit tilata palvelun liittymällä Vuores-tietoverkkoon.

Vuores-tietoverkon peruspalveluun sisältyy

*Toteutuviin yhteysnopeuksiin vaikuttavat mm. päätelaitteen ominaisuudet, verkon kuormitus, langattoman yhteyden käyttö, tietoturvapalvelut ja muut ohjelmistot. Enimmäisnopeus 100/100 Mbps. Normaalinopeus 90/90 Mbps.

Yhteyden käyttöönotto

Jos muutat vasta valmistuneeseen taloyhtiöön, sinun tulee aktivoida esikytketty laajakaistayhteys ja rekisteröityä yhteyden käyttäjäksi. Jos muutat vanhempaan taloyhtiöön, yhteys voi olla valmiiksi kytketty, mutta sinun tulee silti rekisteröityä yhteyden käyttäjäksi.

Yhteyden aktivointi ja/tai käyttäjäksi rekisteröityminen onnistuu osoitteessa dna.fi/tlk tai soittamalla DNA:n asiakaspalveluun (p. 044 144 044). 

Taloyhtiöissä asuvien on suositeltavaa hankkia ethernet-reititin yhteyden jakamiseen langattomasti ja langallisesti. Lisäohjeistusta yhteyden jakamiseen voi lukea alta tai DNA:n tukisivuilta. Apua saa myös DNA:n Asennusmestarilta.

Vuores-tietoverkko - perustiedot 
Lataa - Katso selaimessa
Tietoverkon ominaisuudet ja käyttöönotto pähkinäkuoressa taloyhtiössä asuvan näkökulmasta

Vuores-tietoverkko - käyttösäännöt
Lataa - Katso selaimessa
Tärkeimmät säännöt, jotka koskevat kaikkia Vuores-tietoverkon käyttäjiä

Vuores-tietoverkko - ohjeita yhteyden jakamiseen
Lataa
 - Katso selaimessa
Vinkkejä aktiivisen tietoverkkorasian vaihtamiseen ja WLAN-reitittimen asennukseen

Vuores data network - basic information
Download
 - View
Information about the Vuores data network for residents living in the housing company

Lisäpalvelut ja -nopeudet

Voit tilata DNA:n myyntipalvelusta laajakaistayhteyden lisäpalveluita, kuten ethernet-reitittimen/modeemin, DNA TV:n tai lisänopeutta. Lisäpalveluista solmitaan asukkaan ja DNA välille erillinen laskutettava sopimus. Sopimusta laadittaessa kannattaa ottaa huomioon, että Vuores-tietoverkon operointi siirtyy Lounealle keväällä 2021 (lue lisää yltä).

DNA tarjoaa Vuores-tietoverkossa seuraavat lisänopeuspalvelut erikoishintaan:

 • Lisänopeus 200/200 Mbps 14,90 €/kk
 • Lisänopeus 400/400 Mbps 19,90 €/kk
 • Lisänopeus 1000/1000 Mbps 29,90 €/kk

Kaapeli-tv

Useimpiin taloyhtiöihin toimitetaan myös kaapeli-tv Vuores-tietoverkon välityksellä. Tällöin kaapeli-tv-palvelun toimittajana on DNA. Ilmaisten tv-kanavien lisäksi voit tilata haluamasi kanavapaketit. Tilausta tehdessä kannattaa ottaa huomioon, että Vuores-tietoverkon operointi siirtyy Lounealle keväällä 2021 (lue lisää yltä).

Asiakastuki ja vikatilanteet

Yhteyden vikatilanteita varten löytyy kattavaa ohjeistusta DNA:n verkkosivuilta.

Kun haluat henkilökohtaista palvelua tai ilmoittaa viasta tai häiriöistä, DNA:n yhteystiedot ovat:

Tietoverkon palvelut yrityksille

Vuoreksen yritysten laajakaistayhteydet toimittava kilpailutettu operaattori on DNA. Keväällä 2021 operaattori vaihtuu Louneaksi. Voit lukea vaihdosta yltä.

Jos yrityksesi sijaitsee taloyhtiössä katutason liiketilassa, laajakaistayhteys on esikytketty tai kytketty valmiiksi. Jos muutat vasta valmistuneeseen taloyhtiöön, saat esikytketyn laajakaistayhteyden aktivoitua soittamalla DNA:n asiakaspalveluun, puh. 044 144 044. Vanhemmissa taloyhtiöissä yhteys on valmiiksi kytketty, mutta uusia tilan haltijoita pyydetään rekisteröitymään yhteyden käyttäjäksi olemalla yhteydessä DNA:n asiakaspalveluun. Tietoverkon kuukausittainen liiketilakohtainen palvelumaksu peritään taloyhtiöltä (ks. Tietoverkko asunto- ja kiinteistöyhtiölle).

Jos yrityksesi sijaitsee liikekiinteistössä, varmista Vuores Palvelusta, onko liiketilasi kytketty Vuores-tietoverkkoon.

Peruspalveluun sisältyy symmetrisen 100/100 Mbps:n laajakaistayhteyden lisäksi mahdollisuus luoda @vuores.fi-päätteisiä sähköpostiosoitteita. Operaattorilta voi tilata tarvittavia lisäpalveluita.

Yritysten laajakaistan palvelutaso

Liikekiinteistöissä yhteydet ovat palvelutasoltaan (esim. viankorjauksen nopeus) yritysliittymien perustasoa. Taloyhtiöiden liiketiloissa yhteyksien palvelutaso on sama kuin asunnoissa. Liikekiinteistöjen ja -tilojen haltijat voivat halutessaan tilata operaattorilta paremman palvelutason lisäpalveluna.

Tietoverkon palvelut operaattoreille

Vuores Palvelu tarjoaa tietoverkkopalveluita myös teleoperaattoreille sekä muille yrityksille, jotka tarvitsevat tietoverkon erityispalveluja. 

Operaattorituotteiden kuvaus ja hinnasto

Operaattorituotteiden yleiset sopimusehdot

Vuores Palvelun osakkaina Vuoreksen yhtiömuotoiset kiinteistöt liittyvät aina Vuores-tietoverkkoon. Laajakaistayhteyksien kilpailutettuna operaattorina toimii DNA. Keväällä 2021 operaattori vaihtuu Louneaksi. Voit lukea vaihdosta lisää yltä.

Vuores Palvelun tarjoama 100/100 Mbps:n laajakaistayhteys kytketään tai esikytketään kaikkiin kiinteistön huoneistoihin. Yhteyden käyttöönottoon liittyvää ohjeistusta löytyy Tietoverkko asukkaille -välilehdeltä.

Yhtiömuotoisilta kiinteistöiltä perittävät tietoverkon palvelumaksut 100/100 Mbps:n laajakaistayhteydellä ovat seuraavat:

 • Asuinhuoneisto 9,92 €/kk (8,00 €/kk + alv 24 %)
 • Liiketila asuinkiinteistössä 9,92 €/kk (8,00 €/kk + alv 24 %)
 • Julkiset ja liikekiinteistöt 124,00 €/kk/liittymä (100 €/kk + alv 24 %)

Vuores Palvelun tarjoamassa asuinkiinteistöjen laajakaistapalvelussa pätevät DNA Netti taloyhtiöille erityisehdoista kohdat 1, 2, 3 (viimeiset kappaleet), 6, 7, 8 ja 11 soveltuvin osin. Toisin kuin erityisehdoissa mainitaan, Vuores-tietoverkossa perusnopeus on 100/100M. 

Jos olet liikekiinteistön tai liiketilan haltija, lue lisätietoa Tietoverkko yrityksille -välilehdeltä.

Jos olet yhtiömuotoisen kiinteistön rakennuttaja, lue lisätietoa Kerros- tai rivitalon liittäminen tietoverkkoon -välilehdeltä.

Tietoverkko

Vuoreksen alueen omakotirakentajat voivat liittyä Vuores-tietoverkkoon tilauslomakkeella (klikkaa linkki auki). Mikäli olet muuttamassa Vuoreksessa omakotitaloon, jossa on jo tietoverkkoliittymä, ota yhteyttä Vuores Palveluun liittymän ja laajakaistapalvelun siirrosta nimiisi.

Vuores-tietoverkossa toimitettava laajakaistapalvelu on nopeudeltaan 100/100 Mbps*. Valokuidulla toteutettu kiinteä liittymä on tasalaatuinen ja luotettava.

Laajakaistapalvelun toimittava kilpailutettu operaattori on DNA. Keväällä 2021 operaattori vaihtuu Louneaksi. Voit lukea vaihdosta yltä.

Tietoverkon hinnat ovat:

 • Kuituliittymän kytkentä sisältäen laajakaistapalvelun avauksen ja WLAN-tukiasemallisen Inteno-kuitupäätelaitteen 1850,08€ (1492€ + alv 24%)
 • Laajakaistapalvelun 100/100 Mbps kuukausimaksu 22,32€ (18€ + alv 24%)

Voit lisäksi tilata lisänopeutta liittymääsi DNA:lta. Katso Tietoverkko asukkaalle -osiosta tarjottavat lisänopeudet ja hinnat (laskutetaan 100/100 Mbps:n laajakaistapalvelun kk-maksun lisäksi). 

* Toteutuviin yhteysnopeuksiin vaikuttavat mm. langattoman lähiverkkoyhteyden käyttö, verkon kuormitus, päätelaitteen ominaisuudet, tietoturvapalvelut ja muut ohjelmistot.

Kaapeli-tv-palvelu

Vuoreksessa kaapeli-tv on DNA:lta tilattava lisäpalvelu, joka edellyttää aina kuituliittymän kytkentää. Keväällä 2021 kaapeli-tv:n toimittaja vaihtuu Louneaksi.

Kaapeli-tv-palvelun hinnat ovat uusien asiakkaiden osalta:

 • Mikäli laajakaistapalvelu ja kaapeli-tv-palvelu tilataan ja kytketään samalla kertaa, kaapeli-tv-palvelun avauksesta ei peritä maksua. Erikseen kytkettynä kaapeli-tv-palvelun avausmaksu on 682€ (sis. alv).
 • Kaapeli-tv-palvelun kuukausimaksu on DNA:n palveluna 6,20€/kk (sis. alv) ja keväästä 2021 alkaen Lounean palveluna 4,96€/kk (sis. alv)

Voit tilata kaapeli-tv-palvelun samalla tilauslomakkeella kuin kuituliittymän kytkennän. Kaapeli-tv-sopimusta DNA:n kanssa tehdessä kannattaa ottaa huomioon, että kaapeli-tv-palvelun toimittaja vaihtuu keväällä Louneaksi.

Liittyminen

Alta voit ladata tietoverkon palvelukuvauksen ja yleiset sopimusehdot yksityisasiakkaille sekä ICT-ohjeen, joka kuvaa tietoverkon periaatteet ja mitä omakotirakentajan tulee huomioida, jotta kiinteistö voidaan liittää Vuores-tietoverkkoon.

Kuituliittymän toimitusaika on 30 vrk, mutta tilaus toivotaan tehtävän mahdollisuuksien mukaan jo 2 kuukautta ennen laajakaistapalvelun haluttua käyttöönottopäivää. Vuores Palvelu ei takaa, että kytkennät voidaan toteuttaa juuri toivottuna päivänä. Pikatoimitusaika on 14 vrk ja pikatoimituslisä 300€ (sis. alv). Liittymismaksu laskutetaan kuituliittymän ja laajakaistapalvelun kytkemisen jälkeen ja kuukausilaskutus alkaa laajakaistapalvelun kytkemispäivästä.

Toimitus edellyttää, että kiinteistön teleputkitus ja kaapelinveto on tehty Vuoreksen ICT-ohjeen mukaisesti. Tietoverkkoon liittyminen sisältää aina kuituliittymän kytkennän. Kysy tarvittaessa lisätietoa Vuores Palvelusta.

Tutustu Vuores Palvelun asiakasrekisterin tietosuojaselosteeseen (pdf).

Huom. Jos olet yksityishenkilö, katso laajakaistayhteyden käyttöönottoa tukevaa ohjeistusta Tietoverkko asukkaille -välilehdeltä.

Kerros- tai rivitalon liittäminen tietoverkkoon

Rakennuttajat voivat varata kiinteistön liittämisen Vuores-tietoverkkoon sähköisellä lomakkeella. Luethan ennen varaamista alla olevan ohjeistuksen.

Yleistä

Vuores Palvelun osakkaina Vuoreksen yhtiömuotoiset kiinteistöt liittyvät aina Vuores-tietoverkkoon. Vuores Palvelun laajakaistapalvelu kytketään kaikkiin kiinteistön huoneistoihin. Kilpailutettuna operaattorina toimii tällä hetkellä DNA. Keväällä 2021 operaattori vaihtuu Louneaksi. Voit lukea vaihdosta lisää yltä.

Osakkuuden myötä perittävä kerrosneliöperusteinen investointiosuus kattaa tietoverkon käytön edellyttämän suunnittelun, kaapeloinnin, talojakamojen päätelaitteet ja asennuksen ICT-ohjeessa kuvattuun hankintarajaan asti.

Huom. Jos kiinteistön nousukaapeloinniksi otetaan käyttöön optinen eli kuitukaapelointi, jokaiseen huoneistojakamoon tulee asentaa rakennuttajan omalla kustannuksella kuitumuunnin, jolla kuitu kytketään huoneistokaapelointiin. Kuitumuuntimet jäävät taloyhtiön omistukseen. Jos nousukaapeloinniksi otetaan käyttöön parikaapelointi (cat), erillisiä kuitumuuntimia ei tarvita.

Liittymän toimitus

Asennus on hyvä varata viimeistään kolme kuukautta ennen toivottua asennusajankohtaa. Vuores Palvelu ei takaa että liittymä saadaan toimitettua toivottuna ajankohtana. Toimitus edellyttää, että kiinteistön teleputkitus ja mahdollinen kaapelinveto on tehty Vuoreksen ICT-ohjeen mukaisesti (Vuores Palvelu vetää kaapelin kiinteistön talojakamoon Mäyränmäessa ja Vuoreskeskuksessa, muualla Vuoreksessa kaapeli on valmiina tontin rajalla ja rakennuttaja vastaa kaapelin vetämisestä talojakamoon).

Kuitukaapelin sekä kytkinten asennuksesta sovitaan tilauksessa ilmoitetun työmaan yhteyshenkilön kanssa. Rakennuttaja vastaa siitä että kiinteistön puitteet ovat kunnossa sovittuina asennusajankohtina:

 • Kaapeli voidaan vetää talojakamoon, kun kiinteistön teleputkitus on valmis
 • Kaapeli voidaan päättää, kun talojakamon teline on asennettu (sisäverkko voi olla vielä kesken)
 • Kytkimet voidaan asentaa ja asunnot kytkeä, kun kaapeli on päätetty ja sisäverkko on valmis. Tämä vaihe toteutetaan yleensä vasta lähellä huoneistojen luovutuspäivää. 

Mikäli puitteet eivät ole kunnossa, rakennuttajaa veloitetaan tarpeettomista asennuskäynneistä asennukset suorittavien yritysten hinnaston mukaisesti.

Kaapeli-tv

Kaapeli-tv on DNA:lta tilattava vapaaehtoinen lisäpalvelu. Kaapeli-tv voidaan kuitenkin tilata samalla tilauslomakkeella kuin tietoverkkoliittymä. Kaapeli-tv-tilauksissa DNA asiakaspalvelu ottaa yhteyttä tilaajaan ja sopii palvelun tarkemmasta sisällöstä. Kaapelitelevisioon liittyminen edellyttää kuituverkon kytkentää. Kaapeli-tv-palvelun hinnat ovat 2 €/kk/huoneisto + alv sekä avausmaksu 550 €/kiinteistö + alv. Sopimusta tehdessä kannattaa ottaa huomioon, että myös kaapeli-tv-palvelun toimittaa keväästä 2021 alkaen Lounea.

Rakennusautomaatioliittymät

Myös rakennusautomaatio- ja rappunäyttöliittymät ovat DNA:lta tilattava lisäpalvelu. RAU-liittymät voidaan silti tilata samalla tilauslomakkeella kuin asuinhuoneistojen tietoverkkoliittymät. 

Materiaaleja

Alta voit ladata Vuores-tietoverkon viimeisimmän ICT-ohjeen

Lisätietoja saa tarvittaessa ottamalla yhteyttä Vuores Palveluun

Vuores Palvelu Oy tarjoaa kaikille Vuores-tietoverkon käyttäjille ilmaisena lisäpalveluna mahdollisuuden luoda @vuores.fi-päätteisiä sähköpostiosoitteita, joihin tuleva sähköposti ohjataan käyttäjän valitsemaan sähköpostilaatikkoon tai -laatikoihin. Sähköpostilaatikot voivat olla tietoliikenneoperaattorilta tilattuja lisäpalveluja tai ilmaisia sähköpostipalveluja kuten esimerkiksi Gmail.

Sähköpostipalvelun käyttöönotto vaatii, että

 • asuntosi on liitetty Vuores-tietoverkkoon ja käytät kyseistä yhteyttä ja
 • olet rekisteröitynyt/kirjautunut Vuores-portaaliin.

Lisätietoja palvelusta sekä linkki sähköpostiosoitteiden luonti- ja ohjaussivulle löytyy omasta käyttäjäprofiilista (linkki portaalin ylälaidassa, joka ilmestyy portaaliin kirjautumisen jälkeen).